top of page

Coronita de Craciun - ce tipuri exista si cum alegem coronita perfecta

Iubim coronitele de Craciun. In fiecare an in preajma sarbatorilor aceste decoratiuni din brad natural ne umplu atelierul de magie si frumusete. Vom prezenta in acest articol mai multe tipuri de coronite de sarbatori pe care le indragim.


Coronite de Craciun din brad natural

Coronita din brad si globuri de sticla


Aceste coronite de Craciun sunt bogate, stralucitoare si pot fi personalizate in culorile favorite ale fiecaruia. Alege o coronita de Craciun din brad natural pentru a o oferi cadou celor dragu sau pentru a-ti impodobi casa in perioada sarbatorilor.Daca alegi o coronita de brad natural, incearca sa o tii intr-o zona fara temperaturi ridicate, de exemplu departe de calorifere. Astfel vei ajuta coronitele de brad natural sa reziste mai bine si sa isi pastreze frumusetea mai mult timp.


Globuletele de sticla le ofera un farmec aparte si o stralucire magica.


 

Coronita de muschi


Daca nu esti fanul acelor de brad sau al coronitelor traditionale de Craciun, iti recomanda o coronita de muschi ornata cu elemente naturale.


Coronita de craciun din muschi

Care e avantajul unei astfel de coronite? Pastrata in conditii bune, fara umezeala sau temperaturi ridicate, aceste coronite se vor pastra la fel de frumoase mai multi ani la randul.


Alege o coronita de muschi pentru un cadou anul acesta: e potrivita atat pentru cei dragi cat si pentru cunostinte, invatatoare, profesoare sau Secret Santa.


 

Coronita de brad cu elemente naturale


Coronita de brad si elemente naturale

Cu ce decoram o astfel de coronita? Avem o gama variata din care putem alege: felii de lime sau portocale, nuci, portocale uscate, scortisoara, anason sau felii de mar.


Aceste decoratiuni vor da un miros subtil coronitei de brad, precum anasonul sau scortisoara.


 

Coronita de nuiele


Coronita brad natural si nuiele

Daca celelalte tipuri de coronite de Craciun nu te-au convins, iti mai prezentam una: coronita din nuiele. Ornata cu brad si alte elemente naturale si cu o fundita boema, este o optiune la fel de frumoasa precum coronitele realizate din brad natural sau muschi.


 

Sarbatorile de iarna sunt pline de magie si ne dorim sa te ajutam sa iti decorezi casa asa cum iti doresti dar si sa oferi cadouri minunate de Craciun. Citeste si celelalte articole ale noastre pentru mai multe idei de cadou de Craciun.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page