top of page
Poza scriitoruluiAlexandra

Globul de Craciun - o idee de cadou inspirata si versatila

Una dintre cele mai iubite decoratiuni de sarbatori, globul de brad este intalnit in toate casele. Daca esti in cautare de idei cum si cui sa il oferi cadou de craciun, acest articol este pentru tine.


Glob de craciun handmade


 

Glob pictat manual


Delicat si elegant, globul de sticla pictat manual este un cadou special pentru mama, prietena sau nasa. Dar daca vrem sa oferim un glob cadou unui copil sau unei familii cu animalute, putem opta pentru unul din acrilic, ce nu se va sparge cu usurinta.


Glob pictat manual

 

Globuri de Craciun umplute cu flori naturale


Globurile de Craciun umplute cu flori uscate si criogenate sunt niste decoratiuni de brad deosebite. Fiind globuri realizate manual, cu materiale naturale, nu exista doua identice. Unicitatea este una din cele mai frumoase caracteristici cand vine vorba de decoratiunile handmade de Craciun.



Ele pot avea diferite forme si dimensiuni. Un astfel de glob de craciun este o idee de cadou buna si pentru Secret Santa. El poate fi alaturat unei sticle de vin pentru domni sau unei atentii dulci pentru doamne.


 

Globul de Craciun cu un mesaj personalizat


Fie ca vrei sa urezi sarbatori fericite, craciun fericit sau alt mesaj, acum o poti face direct pe un glob. Realizam la comanda globuri personalizate cu mesajul tau.


 

Globuri de Craciun inedite - cu hortensie criogenata


Cauti un cadou inedit pentru Sarbatori? Alege acest glob realizat din hortensie criogenata, o idee de cadou potrivita pentru prietene, rude dar si colege si colegi.


Glob de craciun inedit

 

Glob de sticla sau acrilic?


Globurile de sticla sunt frumoase chiar prin delicatetea lor, dar asta nu stirbeste magia globurilor din acrilic. Mai ales cand vine vorba de cele umplute cu flori naturale, aceste decoratiuni sunt de neratat.


 

Suntem alaturi de voi cu decoratiuni de sarbatori unice si inedite pentru Sarbatorile de iarna. Ne puteti contacta oricand pentru o oferta personalizata sau daca aveti orice fel de intrebari legate de produsele noastre.

14 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

댓글


bottom of page