top of page

CUM PLATESC

Cum platesc

Daca vrei sa faci o surpriza florala unei persoane dragi sau sa comanzi flori chiar pentru tine, ei bine ai ajuns unde trebuie – la atelierul de design floral La Fleur Boheme.

Livram flori pentru a transmite din partea ta cele mai sincere sentimente, ganduri si aprecieri. In procesul de cumparare, vrem sa ai o experinta placuta, desfasurata in siguranta, in urma careia sa legi o conexiune emotionala cu cea careia ii trimiti un aranjament unic sau un buchet fabulos ce ii va spune mereu ca te gandesti la ea.

In magazinul nostru online, poti alege dintre aranjamente, buchete sau pachetele cadou, pentru a se potrivi emotiilor pe care vrei sa le transmiti. Apoi continui procesul de achizitie in conditii de siguranta, gandit anume pentru a-ti fi intuitiv si usor de parcurs.

In functie de cum preferi si de cum iti este mai usor, noi iti asiguram confortul de a alege una dintre urmatoarele optiuni de plata:

1. Credit card/Debit card. Poti plati fara griji cu cardul tau de credit sau de debit. Tranzactiile sunt securizate si procesate de catre Stripe. Noi te asiguram ca nu stocam nici una dintre datele de card folosite in platile online catre floraria online La Fleur Boheme.

2. Cash la livrare. Vrei sa platesti cu bani cash? Nicio problema. Comanda printr-un mesaj pe adresa noastra de e-mail lafleurboheme@yahoo.com. Noi iti aducem florile pe care ti le doresti, iar tu ii poti inmana suma datorata curierului nostru. Pasul urmator: daruiesti chiar tu cadoul frumos colorat persoanei potrivite!

3. Plata la sediul Str Lotrioara nr 39. Vrei sa ridici chiar tu comanda? Te asteptam cu drag sa ne cunoastem, iar cu aceasta ocazie poti achita comanda direct la noi – cash. Poti prelua chiar tu aranjamentul floral sau buchetul sau poti opta pentru livrare in alta zi. 

4. Plata prin transfer bancar. Daca vrei sa alegi aceasta optiune, ne poti trimite pe adresa de email lafleurboheme@yahoo.com aranjamentul floral sau buchetul pe care doresti sa-l comanzi, suma finala si toate datele pentru livrare sau ridicare de la sediul nostru. Noi iti vom raspunde cu datele pentru transfer si vom astepta dovada platii pe lafleurboheme@yahoo.com. Ulterior, in termen de 2-3 zile lucratoare iti vom trimite factura aferenta comenzii tale prin email, pe adresa pe care ai folosit-o atunci cand ti-ai creat contul de utilizator pe site-ul nostru La Fleur Boheme.

bottom of page