top of page

DESPRE NOI

Cine suntem?

 

Suntem o echipa pasionata de arta florala, de culori, parfumuri si dulciuri. Ne simtim in largul nostru atunci cand suntem printre flori. 

Principala activitate a atelierului de design floral La Fleur Bohème consta in aranjamente si buchete din zona de evenimente, iar nuntile romantice, cu usoare influente din stilul garden, sunt preferatele noastre. Ne dorim sa transmitem emotiile, gandurile si personalitatea clientilor nostri prin florile pe care le aleg, prin design si culoare.

Shooting_Vespa_2022 (110).jpg

Ce ne recomanda?

🌸 Experienta
Avem 6
 ani de experienta in floristica, incluzand realizarea decorurilor pentru evenimente private, shop online, participare la targuri si festivaluri, organizare de evenimente.

 

🌸 Pasiunea

Iubim ceea ce facem si punem pasiune in fiecare proiect. Ne plac provocarile si nu ratam nicio oportunitate de a crea ceva nou si frumos.

🌸 Clientii multumiti

Clientii nostri sunt mereu prioritatea noastra principala. Oferim produse si servicii de calitate, inclusiv consultanta personalizata astfel incat sa fim siguri ca vom obtine rezultate ideale.

 

🌸 Colaborarile de succes
Am reusit, alaturi de partenerii nostri, sa cream pachete care aduc valoare in plus clientilor nostri. Acestea includ delicioase dulciuri artizanale, bijuterii de aur si argint sau vinuri de calitate.

bottom of page