top of page

FLORI CADOU DE SFINTII MIHAIL SI GAVRIL

Am pregatit cele mai proaspete si frumoase cadouri florale pentru cei ce isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mihail si Gavril.Buchetele si aranjamentele din flori naturale ale atelierului sunt gata sa transmita la multi ani tuturor celor dragi ce sunt sarbatoriti de aceasta mare sarbatoare.Fiecarui buchet de flori sau aranjament floral i se poate atasa un mesaj personalizat pentru ocazia Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril.

Colectia de buchete si aranjamente

Cand se sarbatoresc sfintii Mihail si Gavril?Sarbatoarea sfintilor arhangheli Mihai si Gavril este celebrata in fiecare an pe data de 8 noiembrie.

 

O comanda data in magazinul nostru online pana pe data de 6 noiembrie va garanta ca mesajul de "La multi ani, Mihaela!" sau "La multi ani, Gabriela" va ajunge la destinatie la timp.

 

Ne ocupam de livrari de flori in Bucuresti si imprejurimi astfel incat sa puteti transmite cele frumoase urari printr-un buchet de flori si o felicitare personalizata. 

flori cadou de florii

In cazul in care vreti sa alegeti cele mai frumoase flori din acest sezon, va recomandam sa comandati alegerea floristului: buchetul personalizat. Alegeti un pret si o culoare predominanta si un florist cu experienta va crea cel mai special buchet de flori. 

 

Florile de sezon in perioada acestei sarbatori sunt: dalii, crizanteme, alstromeria, astilbe, floarea miresei, trandafiri, floarea soarelui, lisianthus, hypericum, bumbac. 

Pentru un cadou delicios puteti alege pachetele noastre formate din aranjamente florale parfumate si dulciuri savuroase.

buchet de flori cadou florii
bottom of page