top of page

MARTISOARE

Vei gasi in oferta atelierului nostru martisoare pentru toate gusturile. Fie ca esti in cautarea unui martisor pentru mama ta, un cadou pentru colegele de birou sau un martisor pentru gradinita, te invitam sa alegi din produsele din shop sau sa ne contactezi daca iti doresti o oferta personalizata de cadouri, buchete sau martisoare. 

Ofera anul acesta un martisor din aur de 14K alaturi de un buchetel realizat in atelierul La Fleur Bohème. Il poti achizitiona direct de pe site-ul partenerilor nostri, bijuteria AEC si va fi livrat cu certificat de garantie, plic si snur de martisor, gata sa fie oferit cadou.

Cum il comanzi?

Alegi favoritele tale din pagina de martisoare de aur AEC, le adaugi in cos iar la finalizarea comenzii vei avea optiunea sa adaugi ambalarea cadou cu buchetel delicat de flori uscate.

martisoare din aur
martisor handmade

Ofera-i prietenei tale un buchetel realizat din plante si flori conservate, sustinute delicat de panglica fina pe hartie manuala cu mesaj caligrafic de care se va bucura ani la randul. Buchetelul va fi livrat gata de a fi daruit, intr-o punga cu snur de martisor.

Esti in cautarea unor cadouri de martisor inedite? Incearca un martisor dulce!

 

Cauti o idee de martisor pentru mama ta? Poti opta pentru un aranjament floral din flori naturale pe care il putem personaliza in culorile ei favorite.

Ai nevoie de un martisor handmade pentru gradinita? Copiii se vor bucura cu siguranta de o brosa sau un magnetel pisicuta sau inghetata realizat manual din lut pictat cu grija.

Vrei un martisor personalizat? Ne poti scrie pe pagina de contact si impreuna vom gasi martisorul perfect.

bottom of page