top of page

LA FLEUR BOHEME X RAPSODIA

Am pregatit alaturi de cofetaria Rapsodia pachete parfumate si delicioase, perfecte pentru a fi oferite cadou. Acestea sunt compuse din buchete sau aranjamentele din flori naturale alaturi de prajituri pentru toate gusturile: cupcakes, macarons sau tort.

Aceasta colaborare este menita sa va ajute sa oferiti cadouri care aduc bucurie si rasfat. Fiecarei comenzi i se poate atasa un mesaj personalizat la alegere, scris caligrafic pe o felicitare handmade.

Prajiturile sunt produse proaspete, realizate pe baza de comanda, asa ca avem nevoie de minim 48 ore sa le pregatim. 

aranjament floral tort

Daca aceste alegeri nu te-au convins, poti comanda un pachet personalizat.

 

Primul pas este sa accesezi pagina de produs, dupa care sa alegi un buchet cu buget si flori la alegere (incepand de la 70 lei).

 

Apoi vei avea optiunea sa adaugi si o surpriza dulce langa buchet: un tort, cupcakes sau macarons.

Pentru ca sunt produse proaspete, pe baza de comanda, avem nevoie de minim 48 ore sa le pregatim.

cadou inedit cupcake flori

Daca totusi nu regasesti ceea ce iti doreai in variantele disponibile pentru comanda, ne poti contacta pentru a discuta o oferta personalizata. O poti face fie prin telefon / Whatsapp, email sau butonul de contact de mai jos.

Oferta personalizata poate fi pentru comenzi ce contin alte dulciuri din oferta Rapsodia, aranjamente florale diferite, pachete corporate sau orice alta situatie in care pachetele standard pot fi modificate pentru a aduce mai multa satisfactie.

In perioada sarbatorilor de iarna putem realiza pachete tematice de Craciun cu brad natural, decoratiuni si prajituri specifice.

Ce contine un buchet personalizat?

In cazul in care doriti sa comandati cele mai frumoase flori din acest sezon, va sugeram sa mergeti pe recomandarea floristului: buchetul personalizat alaturi de un desert delicios. Echipa de floristi a atelierului va crea cel mai special buchet de flori pe baza bugetului si culorilor favorite pe care le veti alege. 

 

Florile de sezon toamna sunt: dalii, crizanteme, alstromeria, astilbe, floarea miresei, trandafiri, floarea soarelui, lisianthus, hypericum, bumbac. 

Desertul poate fi ales din pagina de produs, inainte de a finaliza comanda.  

Livrarea se va realiza la domiciliu, in Bucuresti sau judetul Ilfov.

cadou flori prajituri aniversare
bottom of page