top of page

FLORI SI PRAJITURI CADOU DE MOS NICOLAE

Am pregatit cele mai proaspete si gustoase cadouri florale pentru cei ce isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Nicolae, dar nu numai.

 

Un pachet cadou de Mos Nicolae inedit format dintr-un buchet sau aranjament floral si o prajitura delicioasa ii va bucura cu siguranta pe cei dragi tie. Iar pentru cei mici avem o optiune ideala: tort fara zahar, baby friendly.

Buchetele si aranjamentele din flori naturale ale atelierului sunt gata sa transmita la multi ani tuturor celor dragi ce sunt sarbatoriti de aceasta mare sarbatoare.

Fiecarui buchet de flori sau aranjament floral i se poate atasa un mesaj personalizat pentru ocazia Sfantului Nicolae.

cadou tort mos nicolae

Puteti comanda un buchet personalizat, cu buget si flori la alegere, incepand de la 70 lei. Pe pagina de produs veti avea optiunea sa adaugati si o surpriza dulce langa buchet: un tort, cupcakes sau macarons.

cadou mos nicolae desert cupcakes

Colectia de cadouri de Mos Nicolae

Cand se sarbatoreste Sfantul Nicolae?

Sarbatoarea sfintului Nicolae este celebrata in fiecare an pe data de 6 decembrie.

 

O comanda data in magazinul nostru online pana pe data de 2 noiembrie va garanta ca mesajul de "La multi ani, Nicoleta!" sau "La multi ani, Niculina" va ajunge la destinatie la timp alaturi de cadoul de onomastica ales.

 

Ne ocupam de livrari de flori in Bucuresti si imprejurimi astfel incat sa puteti transmite cele frumoase urari printr-un buchet de flori si o felicitare personalizata. 

sfantul nicolae pachet cadou

In cazul in care vreti sa alegeti un buchet de flori sau un aranjament floral, fara a adauga prajituri, va invitam pe pagina noastra dedicata buchetelor si aranjamentelor florale.

Pentru un cadou personalizat va recomandam sa ne contactati astfel incat sa cream pachetul cadou perfect pentru aniversare. O puteti face telefonic, pe Whatsapp, Facebook sau Instagram dar si din pagina de contact unde ne veti lasa un mesaj si veti fi contactat de un membru al echipei noastre.

flori frumoase poze reale
bottom of page