top of page

FLORI CADOU DE SFANTUL ANDREI

Am pregatit cele mai frumoase cadouri florale pentru sarbatoritii zilei de Sfantul Andrei.

Buchetele si aranjamentele din flori naturale ale atelierului sunt gata sa transmita la multi ani tuturor celor dragi ce sunt sarbatoriti de aceasta mare sarbatoare.

Fiecarei comenzi i se poate atasa un mesaj personalizat la alegere, scris caligrafic pe o felicitare handmade.

mesaje de sfantul andrei si andreea

Puteti comanda un buchet personalizat, cu buget si flori la alegere, incepand de la 70 lei. Pe pagina de produs veti avea optiunea sa adaugati si o surpriza dulce langa buchet: un tort, cupcakes sau macarons.

cadou mihaela cupcakes

No product

Ce oferim in dar de sfantul Andrei?

In cazul in care doriti sa comandati cele mai frumoase flori de acest sezon, va sugeram sa mergeti pe recomandarea floristului: buchetul personalizat. Echipa de floristi a atelierului va crea cel mai special buchet de flori pe baza bugetului si culorilor favorite pe care le veti alege. 

 

Florile de sezon pentru sfantul Andrei sunt: dalii, crizanteme, alstromeria, astilbe, floarea miresei, trandafiri, floarea soarelui, lisianthus, hypericum, bumbac. 

Pentru un cadou delicios puteti alege unul dintre pachetele formate din aranjamente florale parfumate si dulciuri savuroase.

 felicitari de sf andrei si andreea
la multi ani andreea de sf andrei

Cand sarbatorim Sfantul Andrei?

Sfantul Andrei este celebrat in fiecare an pe data de 30 noiembrie, o zi libera nationala. Recomandam sa dati comanda din timp pentru a putea garanta livrarea in ziua dorita. Ultima zi in care primim comenzi cu livrare pe 30 noiembrie este 28 noiembrie.

 

Ne ocupam de livrari de flori in Bucuresti si imprejurimi astfel incat sa puteti transmite cele frumoase urari printr-un buchet de flori si o felicitare personalizata. Trebuie doar sa adaugati mesajul pe care doriti sa il transmiteti atunci cand adaugati produsul in cos. 

Cateva exemple de mesaje de Sf. Andrei si Andreea ar fi:
"La multi ani, Andreea!"

"La multi ani, Andrei!"

"Onomastica fericita!"

"La multi ani!"

bottom of page