top of page

FLORI CADOU DE SFANTUL IOAN BOTEZATORUL

Am pregatit cele mai proaspete si frumoase cadouri florale pentru cei ce isi sarbatoresc onomastica de Sfintul Ioan Botezatorul.

Buchetele si aranjamentele din flori naturale ale atelierului sunt gata sa transmita la multi ani tuturor celor dragi ce sunt sarbatoriti de aceasta mare sarbatoare.

Fiecarui buchet de flori sau aranjament floral i se poate atasa un mesaj personalizat scris intr-o felicitare handmade.

cadou de sfantul ion

Puteti comanda un buchet personalizat, cu buget si flori la alegere, incepand de la 70 lei. Pe pagina de produs veti avea optiunea sa adaugati si o surpriza dulce langa buchet: un tort, cupcakes sau macarons.

cadou ioana oana cupcakes

Colectia de buchete si aranjamente

Cand se sarbatoreste Sfantul Ioan Botezatorul?

In 2023 Soborul Sfantului Ioan Botezatorul este sarbatorit sambata, pe data de 7 ianuarie. Sarbatoarea are loc a doua zi dupa sarbatoarea Bobotezei care marcheaza ziua cand Iisus Hristos a fost botezat in Iordan de catre Sfantul Ioan Botezatorul.

 

O comanda data in magazinul nostru online pana pe data de 6 ianuarie va garanta ca mesajul de "La multi ani, Ioana!" sau "La multi ani, Oana" va ajunge la destinatie la timp.

flori sf ioan oana ioana

In cazul in care vreti sa alegeti cele mai frumoase flori din acest sezon, va recomandam sa comandati alegerea floristului: buchetul personalizat. Alegeti un pret si o culoare predominanta si un florist cu experienta va crea cel mai special buchet de flori.  

Ne ocupam de livrari de flori in Bucuresti si imprejurimi astfel incat sa puteti transmite cele frumoase urari printr-un buchet de flori si o felicitare personalizata. 

Pentru un cadou delicios puteti alege pachetele noastre formate din aranjamente florale parfumate si dulciuri savuroase.

cadou sfantul Ioan Ioana Oana

Cautati idei de mesaje de sfantul Ioan Botezatorul? Iata cateva urari de sfantul Ion:

"Iti doresc o onomastica frumoasa, Ion!"

"La multi ani, Ioana!" 

"Onomastica fericita, Nela!"

Nasterea sfantului Ioan Botezatorul este sarbatorita pe data de 24 iunie.

bottom of page