top of page

Evenimente

Echipa atelierului La Fleur Boheme este gata sa va fie alaturi la orice eveniment. Fie ca e vorba de un eveniment personal sau business, suntem gata sa il transformam in unul de neuitat. Oferta noastra contine buchete si aranjamente realizate din flori naturale proaspete precum si flori si plante naturale uscate sau criogenate. 

XIIN4948.jpeg

Nunta

Ca mireasa, ziua nuntii este despre tine, despre voi, despre o viata impreuna, despre o amintire pentru totdeauna. Pentru noi, ziua nuntii tale este momentul in care dam tot ce e mai bun, te sfatuim si te ajutam sa alegi florile, structurile, formele, culorile care sa iti puna in evidenta personalitatea si frumusetea. 

De aceea, fie ca alegi un pachet deja existent sau vrei ceva personalizat, te invitam pe pagina noastra dedicata nuntilor. 

Botez

O gramada de emotii, vise si planuri se contureaza in inimile proaspetilor parinti, iar botezul este unul dintre evenimentele importante si de mare pret, atat pentru familie, cat si pentru parinti.

Suntem aici sa imbinam prospetimea florilor, cu baloane jucausa, animalute pufoase, animatii si personaje din desene animate, astfel incat sa obtinem o petrecere de neuitat.

Haide sa ii uram celui mic sau celei mici bun venit pe lume, intr-un cadru colorat si parfumat.

Te invitam pe pagina noastra dedicata botezului.

aranjament cristelnita lisianthus alb si verde.jpg
corporate_selfpay3.jpeg

Evenimente corporate

Chiar daca ai un business mic sau reprezinti o corporatie, ne bucuram atunci cand ajutam la decorarea unui sediu nou, la realizarea unui eveniment sau la crearea unei surprize pentru un angajat sau partener de business.

 

Daca esti interesat de o oferta, te asteptam acum pe pagina noastra cu oferte corporate.

bottom of page