top of page

CORPORATE

Daca ai o idee frumoasa, un eveniment important sau doresti sa multumesti colegilor sau partenerilor tai de business, atelierul de design floral La Fleur Boheme iti vine in ajutor cu flori proaspete, parfumate si colorate care se vor alatura celor mai delicate ganduri.

Organizezi o sesiune de networking?

Fie ca e o sesiune de networking, couching sau consultanta, expertii din echipa atelierului pot aduce un plus de culoare si prospetime evenimentului tau. Ne putem ocupa de decorarea optima a spatiului in care va avea loc evenimentul, precum si a zonei de pauza sau a bufetului.

Cauti un cadou pentru un client sau partener?

 

Alaturi de aranjamente florale iti oferim pachete cu dulciuri savuroase si posibilitatea de a le personaliza astfel incat sa reflecte cat mai bine brandul tau. 

Daca iti doresti un pachet personalizat, nu ezita sa ne contactezi si  vom crea impreuna cadoul perfect pe care noi il vom livra din partea ta. 

Organizezi un eveniment corporate?

Experienta noastra in realizarea de aranjamente pentru evenimente ne va permite sa iti pregatim oferta perfecta, bazandu-ne pe tipul de eveniment, tematica, locatie si buget.

Vrei sa aduci un plus de prospetime biroului tau?

Te putem ajuta sa il decorezi. Realizam aranjamente atat din flori naturale, pe baza de abonament cat si din flori si plante conservate ce au o durata de viata prelungita .