top of page

FLORI CADOU DE SFANTA ANA

Am pregatit cele mai colorate si proaspete buchete de flori pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Ana. 

Livram la domiciliu flori in Bucuresti si lfov iar la cerere va putem realiza o creatie personalizata.

Fiecarui buchet de flori sau aranjament floral i se poate atasa un mesaj personalizat scris intr-o felicitare handmade.

flori cadou aniversare

Colectia de buchete si aranjamente

Sfanta Ana este, conform istoriilor bisericesti, protectoarea copiilor si a femeilor insarcinate, asa ca sarbatoarea aceasta este momentul perfect sa le faci un cadou dulce si parfumat acestora! 

Pe pagina de produs veti avea optiunea sa adaugati si o surpriza dulce langa buchet: un tort, cupcakes sau macarons. Toate aceste prajituri sunt realizate la comanda de catre un atelier artizanal iar tortul poate fi baby friendly.

Cand se sarbatoreste Sfanta Ana?

In 2023, la fel ca in fiecare an, Sfanta Ana este sarbatorita pe data de 9 septembrie. Este o zi importanta pentru credinciosii ortodocsi, Sfanta Ana fiind mama Sfintei Maria.

 

O comanda data in magazinul nostru online pana pe data de 5 septembrie va garanta ca mesajul de "La multi ani, Ana!" sau "Onomastica frumoasa, Ana!" va ajunge la destinatie la timp.

flori sf ana aneta anca anisoara

In cazul in care vreti sa alegeti cele mai frumoase flori din acest sezon, va recomandam sa comandati alegerea floristului: buchetul personalizat. Acesta va fi realizat la comanda pentru bugetul pe care il alocati, folosind culoarea predominanta aleasa la plasarea comenzii.  

Realizam livrari de flori in Bucuresti si imprejurimi astfel incat sa transmiteti cele mai frumoase urari printr-un buchet de flori si o felicitare personalizata. 

Pentru un cadou delicios puteti alege pachetele noastre formate din aranjamente florale parfumate si dulciuri savuroase.

cadou sfanta ana flori

Cautati idei de mesaje de sfanta Ana? Iata cateva urari de sfanta Ana, pentru mai multe nume care se sarbatoresc cu aceasta ocazie:

"Iti doresc o onomastica frumoasa, Anca!"

"La multi ani, Aneta!"

"Onomastica frumoasa, Ana-Maria!"

"Onomastica fericita, Anisoara!"

bottom of page