top of page

FLORI IN DAR DE SFANTA MARIA

Am pregatit cele mai frumoase flori si aranjamente florale pentru toti cei ce isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria. Pentru idei de cadou va invitam sa urmariti oferta noastra de buchete de flori.

Buchetele si aranjamentele atelierului sunt gata sa transmita la multi ani tuturor celor dragi ce sunt sarbatoriti de Sfanta Maria.

Fiecarui buchet de flori sau aranjament floral i se poate atasa un mesaj personalizat.

la multi ani de sf maria

Ce cadouri putem oferi de Sfanta Maria?

Pentru un cadou delicios puteti alege pachetele noastre formate din aranjamente florale parfumate si dulciuri savuroase.

O alta optiune de cadou este alegerea unui buchet personalizat: ne puteti spune preferintele pentru el (culoare, buget, flori) si noi voi realiza un buchet de flori conform acestora, pe care il vom livra la domiciliu.

Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului este sarbatorita pe data de 15 august. Aceasta este una dintre cele mai mari sarbatori ortodoxe si este si o zi libera nationala.

Sfanta Maria Mica sau Nasterea Maicii Domnului se sarbatoreste in fiecare an pe data de 8 septembrie, la trei saptamani distanta de Sfanta Maria Mare sau Adormirea Maicii Domnului. Cu o comanda data din timp puteti spune "La multi ani, Maria!" de aceasta zi onomastica printr-un buchet de flori si o felicitare cu cele mai frumoase urari.

bottom of page