top of page

FLORI CADOU DE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA

Am pregatit cele mai frumoase si parfumate buchete de flori pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Ierarhi Constantin si Elena. 

Livram la domiciliu flori in Bucuresti si lfov iar la cerere putem realiza un buchet personalizat. Fiecarui buchet de flori sau aranjament floral i se poate atasa la cerere un mesaj personalizat scris caligrafic intr-o felicitare handmade.

buchet bujori cadou

Colectia de buchete si aranjamente

Cauti o idee de cadou inedit pentru onomastica? Iti propunem un pachet format dintr-un buchet personalizat si un rasfat dulce. Cum Sfintii Constantin si Elena sunt sarbatoriti pe data de 21 mai, este momentul perfect sa alegeti un buchet personalizat de bujori.

Toate prajiturile sunt realizate la comanda de catre un atelier artizanal iar tortul poate fi baby friendly. Este important sa plasati comanda din timp pentru a le putea livra pe 21 mai.

Cand se sarbatoresc Sfintii Constantin si Elena?

In 2023, la fel ca in fiecare an, Sfintii Ierarhi Constantin si Elena sunt sarbatoriti pe data de 21 mai.

 

O comanda data in magazinul nostru online pana pe data de 18 mai va garanta ca mesajul de "La multi ani, Elena!" sau "Onomastica frumoasa, Constanta!" va ajunge la timp la destinatie.

idee cadou elena flori bujori trandafiri
bottom of page