top of page

Tortul ornat cu flori naturale

Tortul de nunta, tortul de botez, tortul Smash the Cake sau tort aniversar, toate pot fi personalizate cu ajutorul florilor naturale.

Tortul miresei este printre primele lucruri la care te gandesti atunci cand vrei sa-ti organizezi nunta. Miresele sunt cele care isi aleg de cele mai multe ori design-ul si textura, dar gustul va fi ales impreuna de cei doi miri. Nu stim care sunt umpluturile cele mai des alese de catre miri, dar stim ca in ultima perioada, dintre florile folosite la aranjamentul salii sau la buchetul miresei, cateva au fost folosite pentru a orna torul.

Daca te intrebi daca si noi am ornat, ei bine, da. Nu este un serviciu pe care il oferim in general, insa la cerere, pentru a multumi si linisti mireasa, facem si compromisuri. Daca sunteti curiosi cum au iesit, va putem spune ca mai bine decat ne-am fi asteptat. Am avut emotii pentru a nu-i strica glazura, insa cu multa grija, totul a iesit perfect.


Iar daca ati ajuns aici, dar deja v-ati casatorit, mai jos puteti gasi si modele de torturi "Smash the cake" , botez sau chiar aniversari.

Va lasam cateva poze pentru inspiratie cu idei de tort pentru nunta.

7 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page