top of page

Nunta cu lamai in stil italian

Una dintre nuntile ce ne-au fost tare dragi in 2022 este cea a Adinei si a lui Constantin. Inca de la prima conversatie pe care am purtat-o ne-au placut atat tematica pe care au ales-o pentru eveniment, cat si stilul pe care il doreau pentru decorul floral.

nunta tematica verde

Pentru ca mirii si-au dorit o nunta cu aer mediteranean, aranjamentele florale au fost inspirate din gradinile italienesti cu lamai, eucalipt si multa verdeata. Eleganta decorului, care la prima vedere ai fi putut spune ca este rustic, a fost data de florile delicate de lisianthus, helleborus, spray roses, trandafiri buttercup, frezii, dar si de formele aestetice ale salixului si eucaliptului. Au fost alese nuante de galben pal in combinatie cu alb. Nu des avem ocazia sa imbinam fructe in decorul evenimentului, de aceea, de aceasta data am putut combina atat din punct de vedere cromatic, dar si din cel al tematicii, lamai de diferite marimi si forme, iar rezultatul a fost pe placut tuturor.


Stilul si culorile aranjamentelor florale s-au potrivit perfect cu cel al salii de eveniment, rezultand un cadru boem si armonios.


Florile din aranjamente au fost unele delicate, romantice (trandafiri, helleborus si lisianthus) ce s-au regasit atat in buchetul de mireasa, cat si in arcada de flori naturale.

Buchete de mireasa curgatoare eucaliptBuchetul de mireasa


Adina, mireasa noastra a optat pentru un superb buchet curgator realizat din:


🌿 eucalipt

🌿 lalele albe

🌿 spray roses albi

🌿 trandafiri crem in nuanta rochiei

🌿 waxflower

🌿 protea


Fiecare floare a fost aleasa cu grija si dedicare, iar pentru ca mireasa si-a dorit foarte mult protea, restul florilor au fost alese astfel incat buchetul de mireasa sa fie unul usor si comod.Arcada de flori naturale

In ultima perioada din ce in ce mai multi miri opteaza pentru arcada de flori. Fie ca este vorba de flori artificiale sau naturale, aceste detalii raman la alegerea mirilor in functie de bugetul disponibil.

Pentru nunta Adinei, am avut de realizat aceasta minunata arcada decorata cu flori naturale, proaspete si parfumate. De aceea am avut si cativa vizitatori, dupa cum veti putea vedea si in poza de mai jos :).

Cum am fi putut altfel mentine aceeasi tematica, daca nu prin introducerea lamailor printre florile atent alese cromatic. Din punctul nostru de vedere, aceasta a fost piesa de rezistenta, deoarece dupa terminarea cununiei civile, invitatii s-au putut bucura de un photocorner italienesc.


Am ales ca greenery eucalipt si rozmarin, printre care am strecurat protea, una dintre florile preferate ale Adinei, lisianthus, trandafiri albi si galbeni pal si bineinteles lamai.Rezultatul a fost unul aestetic, de vara, usor si parfumat, de care atat mirii, cat si noi am fost foarte incantati. Fiecare detaliu a fost bine conturat, iar rezultatul final a fost wow!


Ce parere aveti, v-ati dori un decor de nunta asemanator in cadrul evenimentului vostru?
161 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page