top of page

Cum sa alegi un buchet de nasa perfect pentru evenimentul tau

Ziua cea mare se apropie: urmeaza sa fii nasa si iti doresti sa ai un buchet de flori minunat. Alaturi de propria nunta acesta este unul dintre putinele evenimente cand te poti bucura de un buchet de flori ca accesoriu iar cu ajutorul acestui articol ne dorim sa te ajutam sa alegi buchetul de nasa perfect.


Sa incepem cu un rezumat al intrebarilor pe care ti le-am pune pentru a crea o oferta personalizata de buchet de nasa:

🌿 Ce flori sau culori preferate ai?

🌿 Ce stil si culori va avea tinuta de nasa?

🌿 Ce tematica are nunta?

🌿 Ai un stil de buchet preferat?

🌿 Cand are loc evenimentul?

🌿 In ce buget sa ne incadram?


Poate ca par multe intrebari, dar raspunsurile ne ajuta sa venim cu variante de buchete de nasa care sa fie cat mai apropiate de buchetul ideal de nasa pentru tine.


In continuare vom elabora aceste idei si vom adauga cateva sfaturi pentru alegerea buchetului de nasa.


Ce tip de buchet iti doresti?

Primul pas inainte sa propunem variante de buchet de nasa este sa intrebam care sunt preferintele acesteia. Aici ne referim la forma (de exemplu poate fi vorba de un buchet rotund, de tip cascada, hand tied sau pe structura), dimensiuni, flori sau culori preferate si, nu in ultimul rand, un buget in care sa ne incadram. Trebuie sa tinem cont ca in functie de data evenimentului pretul aceluiasi buchet poate diferi semnificativ in functie de elementele pe care le contine.
Ia in considerare tematica evenimentului

Ideal este ca buchetul nasei sa fie in concordanta cu tematica evenimentului si sa se potriveasca cu decorul floral al lumanarilor si cu buchetul de mireasa ca stil si culori.


Care sunt florile tale favorite?

Daca iubesti o floare anume si iti doresti sa faca parte din buchetul tau de nasa, nu uita sa mentionezi asta floristului. Noi recomandam in general sa incorporam si flori de sezon in buchet pentru a profita de frumusetea florilor in sezon, dar si pentru ca acestea sunt o optiune sustenabila.


In oferta personalizata includem recomandari de stiluri, combinatii de flori si culori, dar si dimensiuni pentru buchetul de nasa.

Ce culori iti plac?

O alta preferinta de care floristul va tine cu siguranta cont este cea a culorilor favorite. Daca iti doresti sa porti o culoare anume in buchetul de nasa, iti putem oferi sfaturi in privinta florilor ce se potrivesc. Pot fi flori ce cresc natural cu aceasta culoare sau flori vopsite cu tehnici speciale.


buchet de nasa

Coordoneaza-te cu mireasa

Discuta cu mireasa pentru a fi pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste tematica evenimentului, culorile alese si stilul localului. Ideal este ca buchetul de mireasa, buchetul de nasa, cocarda mirelui, cocarda nasului si lumanarile de nunta sa fie alese astfel incat sa se creeze o imagine armonioasa atunci cand sunt alaturate.


Recomandam alegerea unui buchet de nasa care sa reflecte preferintele nasei, sa se asorteze cu tinuta ei si care sa respecte tematica evenimentului.

Asorteaza buchetul de nasa cu tinuta aleasa

Intotdeauna intrebam ce culoare si stil au tinuta nasei inainte de a face recomandari privind buchetul de flori. Buchetul nasei trebuie sa completeze tinuta ca un minunat accesoriu floral.


Ce dimensiune se potriveste?

Cand alegem un buchet de nasa recomandam sa aiba o dimensiune potrivita: trebuie sa fie suficient de mare pentru a iesi in evidenta dar nu ar trebui sa eclipseze buchetul de mireasa. Din experienta noastra nasele aleg in general buchete de flori elegante, de dimensiuni reduse, ce sunt usor de purtat.


Inca nu stii ce iti doresti?

Suntem aici pentru a-ti oferi consultanta personalizata. Ne poti contacta folosind una din optiunile din pagina de contact pentru a primi un sfat privind stilul buchetului de nasa, ce combinatii de flori poate contine, ce dimensiune de buchet sa alegi sau ce culori se potrivesc cu restul tinutei.


Vom tine cont de preferintele tale si de bugetul pe care il avem la dispozitie si ne vom folosi de experienta noastra in domeniul floristicii pentru a crea buchetul perfect pentru tine.

4 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page